Gmote

Gmote 2.0.6

Maak van je Android een afstandsbediening én meer!

VOOR

  • Telefoon als muis gebruiken
  • Muziek streamen
  • VLC Player bedienen

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Gmote maakt van je Android telefoon een afstandsbediening. De gratis software bedient je films en muziek op je thuiscomputer maar er is meer. Ook stuur je met Gmote draadloos muziek van je pc naar je mobiele telefoon.

Om Gmote te gebruiken, installeer je eerst de server-software onder Windows, Mac of Linux. De Gmote Server maakt verbinding tussen je computer en Gmote op je toestel, waarna de remote control pret begint. Je hoeft alleen maar een wachtwoord aan te maken en klaar is kees. Let er wel op dat je met je telefoon en pc op hetzelfde draadloze netwerk zit. Gebruik je Gmote als draadloze muis (of eigenlijk touchpad) dan heb je er een ijzersterke computermuis bij.

Gmote lijkt in eerste instantie op een afstandsbediening en doet uitstekend dienst als een dergelijk apparaat. Je gebruikt moeiteloos het scherm van je telefoon als muis en bedient even gemakkelijk de muziek- en filmspeler op je computer. Daarnaast stream je eenvoudig de muziek van pc naar telefoon en werkt de software samen met VLC Media Player, waardoor je films pauzeert en start vanaf de bank.

Luister je graag via je telefoon naar de muziek op je pc of Mac dan zit je goed met Gmote. Tevens bestuur je je computer soepeltjes met de muisfunctie en heb je directe controle over muziek en films op je pc. Een betere afstandsbediening en/of draadloze muis voor je pc vind je niet!

Gmote

Download

Gmote 2.0.6

Beoordelingen about Gmote

  • door Anonymous

    Lekker hoor.
    Ik hou er wel van om lui te zijn, en dat gaat nu nog beter. Ik was ooit verleid om een android te n...   Meer